Brașov > Făgăraș > Sâmbăta de Sus > Sibiu

Sibiu, Brasov

Principala atracție a acestei excursii este orașul Sibiu, inima Transivaniei săsești. În Evul Mediu Sibiu a fost înconjurat de trei inele concentrice de ziduri fortificate. O parte din aceste ziduri au supraviețuit, împreună cu o rețea fascinantă de piețe, scări și turnuri.

Profil

Disponibilitate: Tot anul
Durată: O zi întreagă
Mărime grup: 5 sau mai multe persoane
Preț: 40 €/persoană
Incluse în preț: Șofer, microbuz și toate cheltuielile aferente, preluare și retur la Brașov
Neincluse în preț: Mese, taxe de intrare, ghid

Itinerariu

Fagaras Citadel, Fagaras, Romania

Construită în 1310 pe locul unei foste fortărețe de lemn din secolul al XII-lea (incendiată de tătari în 1241), Cetatea Făgărașului a fost extinsă între secolele XV și XVII devenind una dintre cele mai puternice fortificații din Transilvania.

Sambata de Sus Monastery, Sambata de Sus, Romania

Mănăstirea Sâmbăta de Sus este o mănăstire ortodoxă, cunoscută și sub denumirea Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus. Biserica mănăstirii a fost construită între 1696-1707, prin grija domnitorului Constantin Brâncoveanu, mănăstirea fiind înființată în 1701.

Sibiu, Romania

Orașul Sibiu (în germană: Hermannstadt; în maghiară: Nagyszeben) și îmrejurimile sale sunt printre cele mai vizitate zone din România. Centrul istoric este unul dintre cele mai bine păstrate locații istorice din țară, multe din fortificațiile sale fiind menținute într-o stare excelentă.

Opțional

Ghid: 100 €/grup

Pastravaria Albota Complex, Arpasu de Sus, Romania

În cursul excursiei grupul poate opri opțional la Complexul Păstrăvăria Albota. Situat într-o locaţie idilică, la poalele munţilor Făgăraş, complexul oferă opțiuni de călărit, ciclism, pescuit și tir cu arcul. Complexul include de asemenea o saună, piscină și terenuri sportive.