Brașov > Rupea > Saschiz > Sighișoara > Biertan

Sighisoara, Romania

Descoperiți combinația imbatabilă de farmec medieval și frumusețe naturală vibrantă a României în cursul ecestei aventuri de o zi. Excursia include două biserici fortificate și impresionanta Cetate Sighișoara, toate incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO.

Profil

Disponibilitate: Tot anul
Durată: O zi întreagă
Mărime grup: 5 sau mai multe persoane
Preț: 40 €/persoană
Incluse în preț: Șofer, microbuz și toate cheltuielile aferente, preluare și retur la Brașov
Neincluse în preț: Mese, taxe de intrare, ghid

Itinerariu

Rupea Citadel, Rupea, Romania

Cetatea Rupea (în germană: Burg Reps; în maghiară: Kőhalmi vár) este unul dintre cele mai vechi vestigii arheologice de pe teritoriul României, primele semne de așezări omenești datând din paleotic si neoliticul timpuriu. Prima atestare documentară datează din anul 1324.

Saschiz Fortified Church, Saschiz, Romania

Biserica fortificată din Saschiz (în germană: Kirchenburg von Keisd) este o biserică evanghelică a cărei construcție a început în 1493, în onoarea regelui Ștefan I al Ungariei. Biserica, împreună cu satul înconjurător face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Sighisoara, Romania

Sighișoara (în germană: Schäßburg; în maghiară: Segesvár) este o destinație turistică populară datorită centrului vechi istoric foarte bine prezervat, care face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO. Cele nouă turnuri sunt atracțiile principale ale orașului.

Biertan Fortified Church, Biertan, Romania

Biserica fortificată din Biertan (în germană: Kirchenburg von Birthälm) este o biserică luterană construită între 1490-1520 în stilul gotic târziu, fiind ultima din Transilvania înălțată în acest stil. Biserica, împreună cu satul înconjurător face parte din Patrimoniul Mondial UNESCO.

Opțional

Ghid: 100 €/grup