Brașov > Poiana Brașov > Râșnov > Bran > Sinaia

Peles Castle

În cursul acestei excursii de o zi veți descoperi trei dintre cele mai interesante castele ale țării, situate într-o zonă pitorească a Munților Carpați. Excursia include vizitarea stațiunii de schi Poiana Brașov și a bisericii de lemn din stațiune.

Profil

Disponibilitate: Tot anul
Durată: O zi întreagă
Mărime grup: 5 sau mai multe persoane
Preț: 40 €/persoană
Incluse în preț: Șofer, microbuz și toate cheltuielile aferente, preluare și retur la Brașov
Neincluse în preț: Mese, taxe de intrare, ghid

Itinerariu

Poiana Brasov, Romania

Poiana Brașov este cea mai căutată stațiune de schi din România. Stațiunea dispune de 12 pârtii de schi cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac, discoteci, baruri și restaurante. Cazarea este asigurată în hoteluri de lux, pensiuni, vile sau cabane.

St. John the Baptist Wooden Church, Poiana Brasov, Romania

Biserica de lemn Sfântul Ioan Botezătorul din Poiana Braşov este construită în stil maramureșan, cu turnul-clopotnita deasupra pridvorului.

Rasnov Citadel, Rasnov, Romania

Cetatea Râșnov (în germană: Rosenauer Burg) a fost construită ca parte a unui sistem defensiv pentru satele transilvănene expuse invaziilor străine.

Bran Castle, Bran, Romania

Castelul Bran (în germană: Törzburg; în maghiară: Törcsvár), cunoscut si sub numele de Castelul lui Dracula, este un monument istoric și arhitectonic situat la granița dintre Transilvania și Muntenia.

Peles Castle, Sinaia, Romania

Castelul Peleș din Sinaia, reședința de vară a regilor României, a fost construit între 1873 și 1914. Inaugurat în 1883, castelul are 160 de camere și mai multe intrări și scări interioare. Turnul central măsoară nu mai puțin de 66 de metri înălțime.

Sinaia Monastery, Sinaia, RomaniaMănăstirea Sinaia, supranumită „Catedrala Carpaților”, situată într-un cadru natural feeric, a fost zidită în 1695 de marele spătar Mihai Cantacuzino. Forma actuală a mănăstirii este rezultatul unei evoluții de trei secole.

Opțional

Ghid: 100 €/grup