KRITTERS Brasov * Pompe, injectoare, turbine, service, piese auto si accesorii Service II
0268 337 331
Service I
0368 405 778
Magazin
0368 405 426

Bine ati Venit!

REPARATII POMPE SI INJECTOARE BOSCH SI DELPHI DE LA 300 RON!

BENEFICIATI DE 2 ANI GARANTIE PENTRU INJECTOARELE SI POMPELE ORIGINALE DELPHI, IN CAZUL MONTARII ACESTORA INTR-UN SERVICE AUTORIZAT DELPHI!

Firma noastra ofera o gama completa de piese, componente si accesorii auto pentru intretinerea si repararea masinii dumneavoastra. Puteti alege intre piese originale si o gama variata de producatori cu renume mondial (Delphi, Garrett, KKK, Luk, Sachs, TRW, Boge, Bilstein, etc.) pentru a obtine raportul optim de pret/calitate pentru bugetul si necesitatile dumneavoastra.

Putem asigura montajul pieselor in unul din cele doua service-uri auto autorizate RAR detinute de firma noastra, in care beneficiati de o gama completa de servicii de reparatii, montaj, verificare si intretinere pentru masina dumneavostra.

Vindem piese de schimb originale pentru diferite sisteme de injectie
Gasiti in stoc la unitatile noastre injectoare originale, noi si reconditionate, si alte componente pentru cele mai uzuale sisteme de injectie.

Reparam pompe si injectoare

Executam reparatii profesionale de pompe de injectie si injectoare la service-ul nostru de pe str. Bunea Augustin nr. 18, unde functioneaza singurele standuri de reparatii pentru aceste componente din Brasov (AVM2-PC cu simulator ETK si CRI-PC). Service-ul detine acreditare Delphi pentru testarea si repararea injectoarelor si a pompelor de injectie.

Reconditionam turbine

Ca o completare a gamei de turbine noi si reconditionate pe care o oferim, efectuam si reconditionari de turbine (in special marca Garrett). Reconditionam turbine pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv de Dacia Logan. Turbinele reconditionate de noi beneficiaza de 6 luni garantie in cazul montarii intr-un service autorizat RAR pentru aceasta operatie, respectiv de 12 luni in cazul montarii intr-unul din service-urile proprii.

Reconditionam etriere

Efectuam reconditionari de etriere pentru toate tipurile de autovehicule, inclusiv autoutilitare si camioane. Etrierele reconditionate beneficiaza de o garantie de 12 luni.

 copyright (c) 2010 kritters.ro. Site realizat de Expert Online

www.expert-online.ro/ www.realizare-site-online.ro/ www.reprezentante-auto.ro/ www.facebou.ro/ www.stelea.ro/ www.apus.ro/